Dermapen 4 Behandeling

Dermapen4 microneedling methode is zowel de meest bekende als gevraagde behandeling voor huidverjonging en een breed scala van huidaandoeningen.
In tegenstelling tot bijvoorbeeld injectiebehandelingen is de Dermapen4 microneedling behandeling een volledig natuurlijk proces dat het lichaamseigen herstel- en vernieuwingsproces stimuleert om collageen aan te maken.
De diepte van de 16 microfijne 33 Gauge naaldjes kan per 0.2 mm digitaal ingesteld worden en ook de snelheid om fractionele punctiekanaaltjes op het huidoppervlak te creëren kan digitaal aangepast worden. Deze microkanaaltjes brengen de gebruikte Meso-Glide (een serum/ cocktail dat is gekozen om je specifieke huidprobleem te corrigeren) diep in de huid, waardoor de effectiviteit wordt vergroot en helende voedingsstoffen worden afgegeven.
De superieure absorptie van de Meso-Glides gecombineerd met een natuurlijke boost van collageen en elastine resulteert in een vollere, jonger uitziende huid. De Dermapen 4™ levert het ultieme gevoel in geavanceerd microneedling en kan een verbazingwekkende 1.920 punctiekanalen per seconde creëren wat tot 104% sneller is dan alle andere microneedling systemen.

Microneedling met de Dermapen4 helpt bij het vervagen van ongewenste lijntjes en rimpels en andere eventuele storende oneffenheden, maar je kunt uiteraard ook locaties op het lichaam behandelen. Handen, hals en decolleté zijn zeer populaire zones om te behandelen, maar je kunt uiteindelijk overal behandelen waar de behoefte is aan een boost van collageen om een ​​dunner wordende, verslapte, door de zon beschadigde of problematische huid te herstellen. Er worden momenteel veel Microneedling pennen en – behandelingen aangeboden waarbij je vaak door de bomen het bos niet meer ziet, wat erg begrijpelijk is. Als je echter een degelijke en veilige keuze wilt maken, blijf dan lezen om de alle verschillen te begrijpen, aangezien niet alle microneedling producten gelijk zijn. Sommige microneedling pennen kunnen zelfs meer kwaad aanrichten dan goed doen. Mits correct en in een steriele omgeving uitgevoerd, kan de microneedling met de Dermapen4 snelle en indrukwekkende resultaten opleveren.
“Vorig jaar zijn er wereldwijd meer dan 3 miljoen Dermapen4 behandelingen uitgevoerd in combinatie met Dp Dermaceuticals en de bijbehorende protocollen"
Anti-Aging
Microneedling behandelingen met de Dermapen4 stimuleren de natuurlijke genezingsreactie van de huid om de productie van collageen en elastine te verhogen met als resultaat minder rimpels en fijne lijntjes.
Pigmentatie

In tegenstelling tot sommige laserbehandelingen vermijdt de Dermapen4 microneedling behandeling het risico op verbranding en hypopigmentatie risico’s, terwijl het een geoptimaliseerde celfunctie bevordert.

Grove poriën Een microneedling behandeling met de Dermapen4 stimuleert de huid om nieuw collageen aan te maken waardoor de vergrote poriën kleiner worden.

Littekenweefsel
De Dermapen 4 is het enige micronaald systeem met een speciale littekeninstelling en bijbehorende protocollen voor de aanpak van alle soorten littekensweefsel, inclusief acnelittekens.
Striae
Veel behandelaars en patiënten beweren dat Dermapen™ behandelingen effectiever zijn dan andere methoden bij het behandelen van striae.
Acne
Dermapen 4 behandelingen verbeteren zichtbaar het uiterlijk van de problematische huid, comedonen en ook van actieve acne.
Prijs

– Dermapen4 behandeling

60 min

€ 130