Over Ons

Bij Soumy’s Beauty Laser staan kwaliteit en service centraal. Wij blijven ons altijd ontwikkelen op het gebied van beauty, huidverbetering en definitief ontharen. Daarvoor volgen wij alle nieuwe technologieën en ontwikkelingen op deze gebieden.  

De behandelingen worden altijd met zorgvuldigheid uitgevoerd naar wens en behoefte van de klant. Samen maken wij met u vooraf een behandelplan op maat om u een indicatie te geven wat er nodig is. 

Wij bieden huid verbeterende behandelingen voor aandoeningen zoals; acne, littekens , hyperpigmentatie en ontharing. Deze worden uitgevoerd met producten en apparatuur van hoogwaardige kwaliteit. Alle behandelingen worden uitgevoerd door gecertificeerde professionals. 

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor ontspannende behandelingen. Plan vrijblijvend een intake in om kennis te maken.

Jarenlang Ervaring

Wij werken samen meer dan 10 jaar lang in de Beauty branche.

Beste Apparaten

Soumys Beauty Laser beschikt over de beste en nieuwste apparatuur. Door de hoge effectiviteit van deze apparatuur wordt het aantal behandelingen tot een minimum beperkt. Wij werken daarnaast uitsluitend met de beste merken.

Hoogste Kwaliteit

Bij Soumys Beauty Laser staat de kwaliteit van de behandelingen en het voorzien van eerlijke informatie op één.

Kom gezellig langs.