Laser Ontharing

Hoe vaak heeft u al gewenst, dat u zich niet langer hoefde te scheren, epileren of waxen om haargroei op ongewenste plaatsen te verwijderen? En ziet u tegen de pijn en ongemak op die zo een behandeling met zich meebrengt? Soumy’s Beauty Laser biedt u een comfortabele manier die er voor zorgt dat het haar definitief wordt verwijderd, met de SHR technologie (Soprano Hair Removal) SHR is een vooraanstaande procedure die speciaal ontworpen is om ongewenst haar te verwijderen op een snellere en meer comfortabele manier. Met de SHR kunt u behandeld worden, ongeacht uw huidtype of het seizoen. Zelfs gevoelige gebieden kunnen op een comfortabele manier worden behandeld. Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd. Door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt, is de SHR behandeling kort, comfortabel en leidt bovendien tot uitstekende, blijvende resultaten.

Klinisch bewezen de SHR technologie is onderwerp geweest van diverse studies. In deze studies wordt de SHR vergeleken met de laser/IPL ontharingstechnologieën. SHR heeft bewezen uiterst effectief te zijn met zo min mogelijk pijn voor de cliënt.
Tarieven

– Handen

1 uur

€ 15

– Onder/Boven Armen

1 uur

€ 60

– Gehele Armen

1 uur

€ 100

– Onder/Boven Rug

1 uur

€ 60

– Gehele Rug

1 uur

€ 100

– Bilnaad

1 uur

€ 30

– Billen

1 uur

€ 50

– Bikinilijn Klein

1 uur

€ 50

– Bikinilijn Groot

1 uur

€ 70

– Onder/Boven Benen

1 uur

€ 80

– Gehele Benen

1 uur

€ 135

– Voeten

1 uur

€ 15

– Actie: 5 Lichaamszones naar keuze + Gelaat

1 uur

€ 380

– Voorhoofd

1 uur

€ 30

– Tussenstuk Wenkbrauw

1 uur

€ 20

– Wangen

1 uur

€ 30

– Bakkebaarden

1 uur

€ 30

– Bovenlip

1 uur

€ 30

– Kin

1 uur

€ 30

– Nek/Haarlijn

1 uur

€ 30

– Gehele gelaat

1 uur

€ 150

– Oksels

1 uur

€ 30

– Rondom Tepels

1 uur

€ 20

– Buik

1 uur

€ 50

– Navelstreepje

1 uur

€ 30

– Actie: 5 Lichaamszones naar keuze

1 uur

€ 300

Voor behandelingen in combinaties met meerdere gebieden geldt er een kortingspakket!

Let wel: Bij elke behandeling hanteren wij een vooruitbetaling van 20%. Dit in verband met de gereserveerde tijd van uw behandeling. Annuleren van de afspraak kan tot uiterlijk 48 uur van tevoren. De aanbetaling van 20% wordt in geen enkel geval geretourneerd. Bij op tijd annuleren (tot 48 uur van tevoren) kan deze voorschot wel gebruikt voor een volgende behandeling. Echter geven wij geen geld retour

Afhankelijk van het type haar, zijn er 6-10 behandelingen nodig voor blijvend resultaat. Dit is altijd moeilijk vooraf vast te stellen, omdat het verschilt van persoon tot persoon.
Voor het gelaat 6 weken en voor het lichaam 8 weken voor je weer behandeld kunt worden.
Ja! Het te behandelen stuk moet geschoren zijn. Het is dan ook handig als dit vooraf al gedaan is.
Scheren mag na de laser behandelingen, alleen niet harsen, epileren of andere ontharingsmethodes, waarbij de haren vanuit de wortels verwijderd worden.
Dit hangt af van het gebied wat gelaserd wordt, maar kan variëren van 10 minuten tot enkele uren (voor het hele lichaam).
Ja dit kan omdat Soprano ICE geschikt is voor alle huidtypes, dus ook de gebruinde huid. Wel is het raadzaam om een week voor de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen.
Afhankelijk van uw verzekeringspakket, wordt het laseren (deels) vergoed. Controleer dit zelf eerst bij uw zorgverzekeraar, vaak zit er een maximum bedrag aan verbonden.
De meeste klanten die negatief zijn over het laseren hebben vaak een ervaring gehad met IPL laseren en verwarren deze techniek met de SHR techniek, welke absoluut niet hetzelfde is als IPL. Het licht bij IPL wordt uitgezonden in meerdere golflengtes (kleuren), net zoals bij een gewone lamp. Het licht is dus veel minder sterk dan bij de SHR laser, waardoor de haarzakjes minder goed vernietigd worden en het resultaat dus van korte duur is. Dit is daarom ook veel goedkoper dan een normale laser behandeling. De SHR laser zendt één krachtige energiestraal van één golflengte/kleur. Hierdoor gaat er geen licht verloren, en is de behandeling uiterst effectief om het haar zakje compleet te vernietigen.